Shpallje

Leonori i drejtohet deputetëve që nuk votuan për ndihmuar personat me nevoja të veçanta. Lexoni tekstin mëposhtë

Të dashur miq, dhe media!

Duke u nisur nga propozimi i deputetes znj. Arbërie Nagavci për angazhimin me pagesë të asistentëve-mësuesëve plotësues për fëmijët me nevoja të vecanta nëpër shkollat publike të Kosovës, po e filloj këtë aksion humanitar.

Si person me nevoja të vecanta ndjehem tepër i turpëruar dhe barr për qeverinë nga vota kundër e votimit të këtij amandamenti nga të zgjedhurit e popullit në Kuvendin e Republikës së Kosovës të cilët gjendet në listën e mëposhtme !

Me këtë postim i njoftojë 34 deputetët e Republikës së Kosovës se unë si person me nevoja të vecanta jam i gatshëm t’u shërbej atyre si asistentë pa pagesë në mënyrë që ata të kenë më shumë kohë për veten dhe fëmijët e tyre të shëndosh për t’u sorollatur dhe bërë qejfe nëpër hotelet dhe restorantet më të mira të vendit dhe Evropës, krejt kjo si kundërpërgjigje e mos’votimit të amandamentit, dhe për t’u bërë me dije se cdo e keqe zhbëhet me mirësi.

Me këtë aksion dua t’u tregoj 34 deputetëve se babadimri ekziston dhe kjo do të jetë dhurata e tyre për vitin e ri nga populli.

I ftoj dhe ju bëjë thirrje të gjitha organizatave të personave me nevoja të vecanta, diasporës, njerëzve të vullnetit të mirë, dhe të gjitha mediave, t’më bashkohen për grumbullimin e 34 karrocave invalidore apo mbledhjen e mjeteve për blerjen e tyre me të cilat do të furnizohen të gjithë deputetët e listuar më poshtë.

Qëllimi i këtij aksioni nuk është dëshira apo urimi për përdorimin i tyre nga deputetët, dasht Zoti që t’mos e kenë asnjëherë nevojën për dicka të tillë, por këtë po e bëjë me shkas që t’ju mbetet kujtim për punën e tyre në shërbim të qytetarëve.

Kur të arrihet numri 34 i karrocave invalidore të grumbulluara, ato do t’u dorëzohen deputetëve në ambientet e Kuvendit të Republikës së Kosovës në prani të mediave vendore dhe ndërkombëtare.

Deputetët përfitues të këtij aksioni do të jenë:

1) Fadil Beka
2) Enver Hoti
3) Memli Krasniqi
4) Elmi Recica
5) Sala Berisha Shala
6) Haxhi Shala
7) Bekim Haxhiu
8 ) Zafir Berisha
9) Milaim Zeka
10) Abdyl Salihu
11) Ahmet Isufi
12) Shkumbin Demalijaj
13) Gani Dreshaj
14) Xhavit Haliti
15) Bekë Berisha
16) Rasim Selmanaj
17) Evgjeni Thaci Dragusha
18) Albulena Balaj Halimaj
19) Safete Hadergjonaj
20) Xhevahire Izmaku
21) Sasa Milosavlijevic
22) Miljana Nikolic
23) Zoran Mojsilovic
24) Jasmina Zivkovic
25) Jelena Bontic
26) Verica Ceranic
27) Igor Simic
28) Srdjan Mitrovic
29) Fikrim Damka
30) Mufera Srbica Sinik
31) Bahrim Shabani
32) Adem Hodza
33) Veton Berisha
34) Albert Kinolli

Të gjitha mjetet që synim e kanë blerjen e karrocave invalidore mund të deponohen në llogarinë bankare.

Leonor Berisha
NLB Banka
1705-0104-004825.07

Tel; +38649267130

Ndihmo duke bërë SHARE !

Me respekt, Leonor Berisha
Aktivist i Pavarur i Popullit.