Foto: apple.com
Shpallje

Apple ka konfirmuar spekulimet e ngadalësimit të performancës së modeleve të vjetra. Nga kompania thonë se ngadalësimi i procesorit bëhet për të zgjatur jetën e baterisë.

“Qëllimi ynë është të sigurojmë klientët tanë që të kanë përvojën më të mirë, duke përfshirë performancën dhe jetëgjatësinë e paisjeve të tyre.”

Ekzistojnë disa mënyra për të parandaluar këtë problem:

  1. Mos e mbushni telefonin gjatë natës
  2. Ndërrojeni baterinë e paisjes tuaj