Shpallje

Agron Brahimi nga fshati Terpezë i Vitisë i cili jeton në Lausane të Zvicrrës ka ndërtuar shtëpinë luksoze në fshatin e tij të lindjes.

Agroni dësshiron të mbetet modest duke mos treguar se sa i ka kushtuar ndërtimi dhe aredimi i shtëpisë, por nga fotografitë shihet qartë se investimi ka qenë me dorë të lirë.

Shikoni fotografitë mëposhtë./GazetaOra.com