Shpallje

Simboli Kim Kardashian e njohur në botë për format e saj bombastike, duke se është bërë pjesë e së shkuarës pasi kurorën synon ta marrë dikush tjetër.

Modelja ruse, Anastasia Kvitko mendon se i përmbush të gjitha kriteret.22-vjeçarja e sfidon Kimin dhe me shumë të drejtë, pasi ajo është një bombë e vërtetë.

Këtë më së miri e dëshmojnë këto imazhe tejet provokuese.

My first photos in 2018 ☀️how was your new year eve?☺️

A post shared by Anastasia Kvitko👑🌸 (@anastasiya_kvitko) on

Photo @ohrangutang

A post shared by Anastasia Kvitko👑🌸 (@anastasiya_kvitko) on

Photo @zavierdeangelo Swimsuit @hello_ac305

A post shared by Anastasia Kvitko👑🌸 (@anastasiya_kvitko) on

Have a good weekend 😚 Swimsuit @hello_ac305 ❤️

A post shared by Anastasia Kvitko👑🌸 (@anastasiya_kvitko) on