Shpallje

Shumica nga ne kur regjistrohemi nëpër faqe të internetit per trade apo kur hapim wallet nuk lexojmë shum gjat procesit të aktivizimit dhe konfigurimit te kontit dhe zakonisht kodi me 16 2FA nuk ruhet nga shumica nga ne.

Pse është kaq i rëndësishëm ky kod?

Nëse telefoni juaj humbet apo prishet bashk me te shkon edhe walleti juaj me të gjith coins ne të.

Pra ruani ato në vende të ndryshme, printoni, etj. Më mir ti humbni 5 minuta se sa 5miliona…./Crypto-ALB.com