Shpallje

Behgjet Pacolli eshte nje nga biznesmenet me diskret.

Megjithate per televizionin Klan, ai ka pranuar për pak ore të tregojë ambientet e rezidences se tij.

Shikoni në disa minuta si duket kjo rezidencë dhe pamje të tjera ekskluzive nga brenda dhe jashtë.