Shpallje

Egzona i ka bërë rrjetet sociale si faqe reklamash të veshjeve të saj dhe jetës luksoze që ka në krah të Albatritit.

Është nga Gjakova dhe ky qytet është më i preferuari i saj pavarëisht se ku do të kaloj pjesën tjetër të jetës, përcjell ORAinfo.

Edhe e martuar ajo shpesh shkon atje për t’u çmallur me vendet që kaloi derisa ishte e re.

Mirëpo tani ajo shkon më ndryshe nga koha e kaluar. Veshjet e saj i përgjigjën një zonjë të vërtetë dhe jo një adoleshente të shkollës së mesme.

Egzona ka veshur një palltë të gjatë dhe më një ngjyrë vizlluese që ua ka marrë sytë të gjithë atyre që e panë.