Shpallje

Hasan Murseli i njohur me emrin artistik si Mixha Bibë, ishte ndër humoristët më të pëlqyer te ‘Përrallë me Tupan’, shkruan Gazeta Blic.

Por që nga atëherë ai nuk merret më me aktrim.

Për ata që nuk e dinë ai kishte edhe disa këngë që supozohej të ia kishte kushtuar themeluesit të emisionit ‘Përrallë me Tupan’, Valon Malokut.

Pavarësisht kësaj, që një kohë të gjatë nuk e kemi parë të angazhuar , se me çka merret sot nuk ka ndonjë profesion tjetër të caktuar. Ish aktori tashmë është martuar dhe ka krijuar familje.

Përveç profesioneve që kishte, ai së fundmi i është kthyer edhe fesë.