Shpallje

Adriana Matoshi është prej aktoreve më profesioniste që numëron kinematografia kosovare.

Në karrierën e saj ka shumë role e çmime që për të cilët u shpërblya.

Adriana gjithmonë këto ia atribuon punës së saj intensive përgjatë viteve që ishte dhe është aktive, përcjell ORAinfo.

Pavarësisht këtyre sukseseve, Adriana për shumicën e publikut është ‘Sasa’ e ‘O sa mirë’.

Ajo me këtë rol fitoi simpatinë e të gjithë shikuesve të këtij seriali. E për këtë ajo tanimë është rikthyer në qendër të vëmendjes mediative edhe për jetën private.

Adriana e cila ishte e martuar me aktorin Albert Sylejmani, i dhanë fund martesës së tyre pas shumë viteve bashkëjetesë.

Ata kanë katër fëmijë që tanimë janë të rritur dhe i ka në përkujdesje Adriana.

Në internet ende qarkullojnë fotografi nga martesa e lumtur që kishin dy aktorët. Për më shumë shikoni si e puthte burri ‘Sasën’!