Shpallje

Majlinda Zeka gjithnjë po arrinë të mahnitë me bukurinë e saj.

Ish- e dashura e reperit Majk, duket më e bukur së kurrë më parë.

Majlinda dukshëm tregohet tejet aktive në rrjetet sociale, dhe njëherit një nënë shumë e përkushtuar pas djalit të saj.Majk patjetër që duhet të jetë pishman çfarë ka lëshuar nga duart e tij!