Shpallje

Shkretëtira e Saharës është mbuluar të dielën nga bora 40-cm pas një stuhie që e goditi këtë vend.

Kjo është hera e tretë në 37-të vite që aty është parë borë.

Fotografi Karim Bouchetata tha: Ishim shumë të suprizuar kur u zgjuam në mëngjes dhe e pamë borën. Ajo filloi të shkrihej në orën 17:00-të.

Në vitin 2016-të bora kishte shkaktuar kaos me probleme të komunikacionit dhe me rrugë të ngrira.