Shpallje

Njëra ndër aktoret më të suksesshme dhe të pëlqyera në botë, Angelina Jolie ka mahnitur publikun kur është shfaqur në ceremoninë e çmimeve Golden Globe të dielën.

Së bashku me të ishin edhe dy vajzat e saj, Shiloh 11 vjeçare dhe Zahara 13 vjeçare.

Edhe vajzat e saj ishin të veshura në të zeza, ashtu si shumica e pjesëmarrësve në atë mbrëmje.

Jolie kohëve të fundit, pas ndarjes nga Brad Pitt është munduar të ju ikë kamerave.

Madje, disa herë është përfolur që aktorja po përballet me probleme të rënda shëndetësore pas ndarjes.