Kimete Berisha
Shpallje
Kimete Berisha
Kimete Berisha

Nuk mund të têrheqesh me fjalë, jo ti, por askush s’mundet. Me veprime konkrete je kundër Gjykatës Speciale, kurse me fjalë je pro Gjykatës.

Kujt po ia shet këto mesele! Shqiptarëve apo amerikanëve!

Ty zotërore, të numërohet se i ke ra pishman për shfuqizimin e Gjykatës dhe tani je pro Gjykatës Speciale, vetëm nëse i obligon deputetët e t’u t’i tërheqin hiç më larg se nesër nënshkrimet për shfuqizimin e Gjykatës Speciale.

 

Lëri sofizmat e mos ju mbaj vajs amerikanëve për LDK-në, po çu tërheqi nënshkrimet n’guxofsh prej Nasimit që sonte t’i ka ‘mbledh’ betë, anipse letrën e ke shkruar me mend të tij, sidomos aty ku shpreh dyshimin se vrasjet e veprimtarëve të LDK-së ‘janë politike. Sipas teje dhe Nasimit që të ka frymëzuar (e tash po të tall), ndoshta s’janë vrasje politike!!!

Kaq të frikësuar që jeni.
Njeriu i pafajshëm nuk i frikësohet Drejtësisë