Shpallje

Nga momenti në moment pritet të fillojë seanca e 27-të në të cilën do të diskutohet për gjykatësit kushtetues dhe propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve.

Seanca u caktua për sot pasi që herën e fundit në sallë nuk kishte kuorum të mjaftueshëm.

Me 69 vota pro votohet ligji për përdorimin e gjuhës shqipe.