Shpallje

Sabri Fejzullahu dhe i biri i tij Ermali komentohen dhe adhurohen shumë për muzikën e tyre.

Njëri e ka trashëguar talentin nga tjetri dhe në këtë mënyrë njihen si familje këngëtarësh.

Ariana, bashkëshortja e Ermalit ka publikuar një imazh në llogarinë e saj në “Instagram” ku e shohim tërë familjen Fejzullahu së bashku.

Ndryshe, të gjithë duken shumë bukur.

Familja është e shejtë

A post shared by ArianaFejzullahu (@arianafejzullahu) on

Last night glam😻

A post shared by ArianaFejzullahu (@arianafejzullahu) on