Shpallje
Gjatë ditë mediat në Shqipëri kanë raportuar se kyreministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka aplikuar për pasaportë shqiptare.

Por përveç kryeministrit, e gjithë familja e tij janë paisur me pasaportë shqiptare, raporton Magazina.al

Këtë e ka treguar edhe bashkëshortja e tij Anita, e cila ka publikuar pasaportën dhe kartën e identetit shqiptarë në rrjetet sociale.

Kujtojmë që Haradinaj ka nënshtetësi shqiptare që nga 24 prilli i vitit të kaluar, ndërsa nga sot është paisur edhe me dokumente./Magazina.al/