Shpallje

Learta dhe Egzona janë fenomeni i rrjeteve sociale dhe medieve rozë. Që nga hyrja e tyre në familjet e famshme të Shyhretës dhe Meritës nuk po ndalet së komentuari veprimtaria e tyre.

Derisa ato këtë e kanë shfrytëzuar të dyja në mënyrën e njëjtë. Numri i madh i ‘followers’ në Instagram u rikthye në një hapërsirë reklamuese për bizneset e tyre, përcjell ORAinfo.

Ato kanë hapur të njëjtin biznes e që aktualisht është shumë fitimprurës. Butik me fustane nusërie ishte investimi ku ato investuan.

Tanimë atom und t’i konsiderojmë si ‘konkurente’ të njëra-tjetrës në fushën e biznesit. Por në fakt familjet e tyre janë të miqësuara, prandaj Egzona dhe Learta do t’i dëshironin suksese reciproke në fitimet e tyre.