Shpallje

Adelina këngëtarja e shumë këngëve, ku ato më shumë u komentuan për pamjet dhe shifrat se sa për vokalin e saj që nuk të lë shumë për ta dëshiruar.

Edhe pse Adelina në vitet e hershme të saj dukej për bukuri me pamjen, por ajo si duket nuk u ndje mirë me pamjen dhe bëri ndërhyrje siç ka thënë ajo vetëm në buzë, shkruan Kosovarja.

E si duket jo që i shkojnë aq shumë me pamjen, por kryesorja ajo po ndjen rehatin kështu se si duket tani. Adelina gjatë gjithë kohës është përfol për lidhje të ndryshme, por pa rezultate të mëtutjeshëm.

Adelina udhëtimet i do shpesh, kohëve të fundit ato u shpeshtuan por se kush e shoqëronte ajo nuk dëshironte ta bënte publike edhe pse ajo pranoj se po ka të dashur, por kur të vjen koha duhur do e prezantoj.

E para pak kohësh ajo i dha fund beqarisë me avokatin maqedonas që te shqiptarët kjo u prit shumë negativisht ku mori kritika të shumta nga ndjekësit.

Thuhet një fjalë që sillesh nga të sillesh prapë ngrohtësinë e gjen të familja. Është motra më e vogël e Adelinës ku ato ndodhen bashkë në Bulgari në një qendër skijimi. Me anë të këtyre fotografive ato tregojnë dashurinë e madhe ndaj njëra terës.