Shpallje

Nentor Fetiu ishte simpatiku i serilit më të shikuar të pasluftës. Ai luajti rolin e Korabit dhe me këtë emër ende mbahet mend në publik.

Aktori që tanimë është harruar nga ekrani ka krijuar një familje me Njomzën, nusen e tij, përcjell ORAinfo.

‘Korabi’ nuk është parë me asnjë rol tjetër në ekran dhe duket që ka vendosur që të rrijë larg kamerave dhe profesionit të tij

.

Mirëpo për të ende ka interes publiku edhe pse ai vetë nuk e do ekspozmin. Disa fotografi nga dasma dhe jeta e tij bashkëshortore ende janë në internet.

Në çift si gjithmonë janë nuset ato që marrin vëmendje dhe as në rastin e Nentorit dhe Njomzës nuk ka përjashtime.