Shpallje

Reperi shqiptar, Festi, do të publikojë së shpejti projektin e tij të ri.

Gazetaora mëson nga burimet pranë reperit se kënga e re është gati dhe se ajo është punuar nga vet Festi me producent M-fia Rekords.

Madje edhe titulli i kësaj kënge dihet. Ajo do të titullohet “Pari pari pari….” dhe pritet ta shfaqë Festin me një beat tipik të repit modern dhe tekst të fuqishëm.

Xhirimet e këngës janë bërë në Zvicër, projekti do te publikohet së shpejti.

/Florim A.Gashi – GazetaOra/