Shpallje

Ish banorja e Big Brother, Franceska Jace është e vetmja e formatit pjesë e të cilit ishte që ka arritur të mbajë pas vetes vëmendjen edhe pask kaq kohësh, shkruan ORAinfo.

Mirë apo keq, e rëndësishme për të të jetë në qendër të vëmendjes, aq sa me linjat e saja dhe fizikun e veçantë u karakterizua edhe gjatë qëndrimit brenda mureve të shtëpisë së Big Borther.

E si dëshmi më e mirë e kësaj janë fotot të cilat ka përzgjedhur së fundi t’i ndajë me njdekësit e saj, e thënë të drejtën si e tillë është e pamundur të mos ‘kap’ vëmendjen e syrit medial.

Në këto foto, Franceska shfaqet super hot, ndërsa gjoksi i saj është gati të shpërthej.