Shpallje

U vu në pozitë të vështirë.

E pyetur se kë do ta zgjedhte ajo për “trileqe” mes Bleones, Stresit dhe Morenes, ajo pati vështirësi të përgjigjej, shkruan lajmi.net

Por meqë rubrika kërkon ta zgjedhë një,  ndiqeni videon më poshtë dhe mësoni se për kë vendosi Shkenda.