Shpallje

Florije Kelmendi Selimi është nëna e reperit Getoar Selimi.

Interesimi i fansave të së birit dhe rejës së Florijës për ta njohur u shfaq dukshëm pas dasmës së tyre. Florija një zonjë e vej, në dasmën e së birit shkëlqeu. Këtë e vunë re të gjithë.

Ajo dukej shumë e re në moshë dhe e shëndetshme e mjaftë e bukur. Por, të gjithë keni dëshirë të dini nëse Florija ishte e tillë edhe kur ishte e re.

Në këtë foto shihet se Florija edhe kur ka qenë e re, ishte e hareshme dhe kishte dëshirë që të vallëzonte nëpër ahengje të ndryshme. Me gjasë edhe këtë foto e ka shkrepur sa ka qenë duke vallëzuar në ndonjë aheng familjar, shkruan Kosovarja.

Dhe, ja shikojeni Florijën se si dukej dikur.