Shpallje

Leonora Jakupi ka një kohë të gjatë në skenë. U bë e njohur me këngët e pasluftës për të vazhduar si të gjitha këngëtaret tjera.

Karakterizohet me pamjen joshëse që ka dhe të cilën mundohet ta mbajë në formë me çdo kusht, përcjell ORAinfo.

Tanimë ajo numëron disa vite dhe shpesh nga mediet i është bërë ‘presion’ për princin që e ka paralajmëruar shumë herë, po që se prezantoi asnjëherë.

E shenjat e moshës kanë filluar të shfaqen në fytyrën e Leonorës. Fotografitë që ajo nuk i publikon vetë tregojnë ndryshimin që ka bërë ajp ndër vite.

Leonora ka filluar të plaket.