Shpallje

Ai është një ndër aktorët e njohur dhe shumë të dashur në Turqi, por edhe në Kosovë.

Bëhet fjalë për aktorin Burak Azcivit, i njohur si ‘Kemali, i cili së fundmi ka postuar disa foto që është dukur bukur si zakonisht.

E për këto foto nuk mbetet të thuhet asgjë tjetër,l përveçse mbahuni vajza se çfarë foto ka postuar…

Mbetet të vlerësoni ju…/Gazeta Observer/