Foto: viber.com
Shpallje

Pasi Instagram implementoi këtë opcion, të njejtën gjë e bëri edhe Viber.

Prej tani, viber do të fshijë automatikisht fotografitë dhe videot që përdoruesit shkëmbejnë midis tyre.

Kur të bëni foto ose video në Viber, duhet të zgjidhni kohën e skadimit të përmbajtjës që do të fshihet.

Këtë mundësi mund të përzgjedhni në anën e djathtë e cila do të duket në formë të orës.

Do të mund të caktoni afatin kohor se kur do të fshihet përmbajtja, për një, dy ose tre orë./GazetaOra.com