FOTO: netnatives.com
Shpallje

Grupi i gazetarëve Project Veritas ka publikuar një video ne Youtube në të cilët punëtorët e Twitter zbulojnë detajet e punës së tyre.

Siç thonë këta punëtor, ata paguhen për të analizuar përmbajtjën e mesazheve private që shkëmbeni me dikend. Kjo nënkupton leximin dhe shikimin e qindra mijëra fotografive private.

Ekzistojnë ekipe që janë të dedikuara vetëm për këtë punë. Bëhet fjalë për 300-400 persona që kontrollojnë gjithçka ka bërë të ditur inxhinieri i sigurisë i twitter./GazetaOra.com