Foto: news.bitcoin.com
Shpallje

Pasi pësuan një rënie të madhe ditëve të fundit, kriptovalutat kanë filluar të rriten gjatë ditës.

Bitcoin është rritur për 16% dhe ka vlerën rreth 12000 dollarë. Por është ende larg të arrijë rekordin që e ka pasur 20000 dollarë.

Ethereum është rritur përsëri më shumë se 1000 dollarë e cila ka pësuar një renie deri 400 dollarë.

Ripple në anën tjetër ka pësuar rënien më të madhe e cila ka qenë në top 10 e preferuar për investime. Ripple momentalisht ka vlerën 1.50 dollarë.

Berza e ICE ka bërë të ditur se ka filluar shërbimin për shkëmbimin e kriptovalutave në WallStreet. Kjo mund të jetë shenjë e mirë që shumë institucione po konsiderojnë kriptovalutën si investim serioz./GazetaOra.com