Shpallje

Sellma u bë grimerja më e njohur në vend falë VIP-ve që zgjedhin atë për t’i ‘transformuar’ në femrat që dëshirojnë të jenë.

Artistja e make-up shumë herë n aka befasuar me klientët e saj, po për veten ruan edhe një magji tjetër të grimosjes, përcjell ORAinfo.

Sellma e ka grimuar veten në formën më të bukur dhe me shumë shije.

Shikoni sa e bukur u bë ajo!