Shpallje

Fabia vjen me dizajn të ri nga prodhuesi i veturave Skoda.

Prodhuesi Çek ka njoftuar se do të prezantoi modelin e ri të ridizajnuar në panairin e veturave në Gjenevë prej 8-18 mars.

Skoda Fabia e re do të ketë elemente shtesë nga paraardhësit, Fabia e re do të jetë e pajisur me drita LED, të cilët do t’i japin një pamje mbresëlënëse dhe ndryshime në eksterier.

Që nga viti 1999 Skoda ka prodhuar 4 milion modele të Fabias. Në vitin 2017 Fabia është rënditur si vetura e tretë më e shitur nga të gjitha modelet që ka prodhuar Skoda./GazetaOra.com