Vendi ynë shquhet për emra kur flitet për humorin. Ndërsa fatkeqsisht disa nga ta nuk jetojnë më.

Në vitin 2013 skenës sonë i pati ikur edhe aktorja Zyrafete Gashi e njohur si Zyra, e cila me këtë rol u bë një nga personazhet më të dashura të publikut shqiptar.

Ndërsa është aktori Rasim Thaçi i njohur si Cima ai që ka kujtuar aktoren e ndjerë. Cima ka postuar një fotografi në llogarinë e tij Instagram ku shihet me Zyrën, teksa të janë veshur dhe kanë bërë mimikat e roleve të tyre./indeks.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz