Shpallje

Anastasia ka shtuar ndjeshëm fansat në Instagram Modelja e njohur ruse, Anastasia Kvitko ka sulmuar sërish Kim Kardashianin, duke u shprehur se asaj tanimë i ka ikur mosha dhe i ka mbetur vetëm fotoshopi.

Kvitko u bë mjaft e famshme për shkak të krahasimit që i bëhej me seks simbolin, Kim Kardashian.

23-vjeçarja ka shtuar ndjeshëm edhe fansat në Instagram, teksa vetëm gjatë vitit të fundit ka kaluar nga 2.1 milionë ndjekës, në 7.6.

Dress @fashionnova 🌸 Use my coupon code "ANAKXO"to get 15% Photo @aldorphotography

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Dress @abyssbyabby 😍

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Photoshoot day with @mikeleshotit 📸

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Photo @aldorphotography 📸

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

My first photos in 2018 ☀️how was your new year eve?☺️

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

☀️

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Good morning ☀️ Photo @aldorphotography

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

Photo @dplyusnin 💕 Dress @cioccolatocollection 🌸

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on

☀️

A post shared by Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) on