Shpallje

Dibran Tahiri ishte personazhi kyç i serialit vendor ‘Familja Moderne’ me rolin e tij të babait.

Dini ishte roli më i popullarizuar në publik, por Dibrani është altori që ka shumë role të suksesshme dhe konsiderohet si një aktor shumë profesionist, përcjell ORAinfo.

Ka kohë që ky serial ka mbaruar dhe bashkë me të u harruan edhe shumë nga aktorët që aktruan aty duke mos marrë pjesë më në projekte të tjera.

Dibran Tahiri numëron disa vite dhe këto vërëhen edhe në rrudhat që po i shihen në fytyrë. Për më shumë ai është dobësuar shumë në peshë.