Shpallje

U ndodh edhe më të mirëve.

Të dashura dama, nëse ndonjëherë keni përjetuar fiasko me grimin (jemi të sigurt që keni pësuar), mos u pikëlloni…

Të gjithëve u ndodh. Madje edhe atyre për të cilat punon një ekip i tërë i grimerëve më të mirë në botë.

Grimi na ndihmon që t’i fshehim të metat në fytyrë, ndërsa t’i theksojmë përparësitë. Megjithatë, nëse nuk e përdorim në mënyrë të drejtë, grimi mund të bëjë që të dukemi më të moshuara sesa jemi.

Në videon në vijim janë paraqitur dhjetë dështime më të mëdha, transmeton Telegrafi.

Shikoni dhe çdo gjë do ta keni të qartë: