Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Xhafer Veliu ka ndërruar jetë në orët e mëngjesit të sotëm. Lajmin për vdekje e kanë bërë të ditur familjarë të viktimës.

Veliu, ishte një prej dëshmitarëve kyç të masakrës së Çikatovës së Epërme, dhe krimeve kundër shqiptarëve, nga Brigada e udhëhequr nga gjenerali serb Ljubisha Dikovic, në Drenicë.

Varrimi i të ndjeri bëhet në orën 15:00 në varrezat e fshatit Polac.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz