Shpallje

Fatmir Spahiu është aktori më simpatik i ekranit për shumicën e publikut. Kilogramet e tepërt atë e karakterizojnë dhe të gjithë e mbajnë mend me po këtë pamje.

Por Oki një kohë ishte në fizikun më të tmirë të mundshëm dhe një adoleshent që do të kishte shumë vajza ‘fanse’, përcjell ORAinfo.

Ai e ka postuar një foto në Instgram ku e tregon se si dukej në pamje kur ishte më i ri  dhe më i hollë. Ai krahas kësaj ka treguar problemin që ka pasur për flokët dhe për të pasur një frizurë të mirë.