I ftuar në emisionin “Byro Politike” ka qenë ish-kryeministri Berisha, i cili ndër temat e fundit politike, ka folur dhe për pasurinë e partneres së djalit të tij.

Gazetari Baton Haxhiu ika drejtuar Berishës pyetjen ngacmuese që lidhet me imazhin prej pasanikeje që ka krijuar Armina Mevlani. ‘Doktori është njëri prej atyre që flet për varfërinë, si e gjykon jetën e ‘resë’ tane dhe blogeres që e krijon imazhin se është shumë e pasur’ ka pyetur Baton Haxhiu.

Berisha: A e pëlqej unë? Ajo është një blogere. Unë nuk mund të them tani se nuk duhet të ketë Instagram. Ajo reklamon rroba nga firmat për tu reklamuar. Mua më intereson e vërteta.

Ajo është një partnere e djalit tim, por nëse gjykohet për reklamat që u bën firmave ajo atë punë ka. Se bën reklamë dhe siguron të ardhurat mujore nuk besoj se është ndonjë…. unë nuk mund ti them të mos ketë Instagram. Ajo reklamon kundrejt pagesës.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz