Shpallje

Në rubrikën “Kë zgjedh” protagonist ishte Visar Shala i njohur për ne si Skivi.

Rubrika e cila vë në siklet artistët tanë rreth asaj se kë të zgjedhin mes dy e më shumë personazheve që ata njohin, kësaj radhe cak e kishte Skivin, shkruan lajmi. net

Skivi ishte i detyruar të zgjidhte mes Ences dhe Ciljetes. Për të parë se për kë vendosi Skivi dhe çka tha ai për to, ndiqeni videon e mëposhtme: