Shpallje

Bëhet fjalë për Sunaj Saraçin dhe Vera Oruçaj të cilët kanë një diferencë të madhe në moshë por që kanë tejkaluar çdo paragjykim , tanimë janë bërë shembull i thënies ‘Dashuria nuk njeh moshë’.

Për të gjithë ata që nuk e dinë Vera është 18 vite më e madhe se këngëtari i njohur, por siç duket kjo nuk e pengon aspak dashurinë e tyre.

Ata poashtu janë prindër të këngëtarit të njohur dhe shumë të dashur për shumë kënd nga ne, Seven Saraci.

Ndryshe, Sunaj dhe Vera ka vite që jetojnë në Amerikë, që janë të angazhuar në dasma e ahengje familjare të bashkatdhetarëve tanë.