Shpallje

Luana nuk ka shumë sukses në muzikë, por në fushën e moderimit, ajo njihet nga mbarë publiku shqiptar.

Moderatorja më seksi e ekranit e cila përmes pamjes së saj ia rrit shikueshmërinë edhe emisionit që drejton, përcjell ORAinfo.

Ftesën asaj nuk mund t’ia refuzojë asnjë nga meshkujt VIP duke mos e përjashtuar as Majkun. Ai ishte mysafir i emisionit të saj në Shqipëri, dhe nga ajo mbrëmje ata shkrepën edhe disa fotografi.

Në një selfie të Majkut, Luana nuk shihet aspak në formë dhe grimi i saj i tepërt duket që i ka dështuar.

Një foto të tillë moderatoja nuk do të donte të qarkullonte në rrjetet sociale.