Shpallje

Këngëtarja Remzije Osmani, sic duket është duke u kthyer në Kosovë, ajo shihet në avion, aty prej ku ndanë shqetësimin e saj me një foto për ajrin e ndotur në Kosovë, shkruan magazina.al

I gjithë ky shqetësim duket sikur të ketë qenë sa për sy e faqe, pasi që në këto orë Prishtina është mjaft e kthjellët dhe radhitet  në listën e vendeve më më pak ajër të ndotur.

Më poshtë shikoje i fotografinë e publikuar nga këngëtarja: