Shpallje

Teuta e Bubulina Krasniqi janë dy motrat që publiku gjithmonë ka një simpati dhe kureshtje njëkohësisht për jetën e tyre private.

Dy motrat Krasniqi, njëra si aktore dhe tjetra si këngëtare ishin pjesë e ekranit dhe patën shumë fansa pas vetes, përcjell ORAinfo.

Të dyja ato tanimë më shumë se profesionit i janë përkushtuar familjeve të tyre që i anë krijuar. Dy motrat janë nëna të përkushtuara dhe nuk harrojnë t’i argëtojnë së bashku fëmijët e tyre.

Ato së bashku me të dy bashkëshortet janë bërë bashkë dhe duken kaq të lumtur që po e ndajnë kohën e lirë së bashku.