Shpallje

Naser Rafuna është aktor por e gjithë shoqëria e tij janë fytyra të famshme të ekranit pavarësisht profesionit që kanë.

Shumë herë skena i ka afruar aktorët dhe këngëtarët, pasi projektet që përmbanin kombinimin e humoristëve dhe këngëarëve, ka qenë ajo që më së shumti ka tërhequr publikun, përcjell ORAinfo.

Naseri dhe Dhurata dalin të jenë miq të mirë, e këtë e ka treguar ai përmes një postimi në Instagram ku duket që Dhuratën e ka mysafire special.

Për më shumë shikoni sip o duken ata të dy.