Shpallje

Pavarësisht mirë apo keq, është Divë dhe duket mrekullueshëm.

Zjarri që ia dhuron ajo publikut me karizmën e saj i mungon skenës, mirëpo ajo ndjehet e lumtur me jetën familjare që ka krijuar.

Emri i saj vazhdon të mbetet ndër emrat më të përmendur të medieve rozë, duke qenë edhe e ftuar në shumë intervista dhe emisione të ndryshme, tashmë për shpalosjen e shumë detajeve dhe të rejave nga jeta private.

Adelina njihet për eksperimentet që bën në stil që nga fillimi i karrierës, e edhe pse tashmë mbanë epitetin e nënës, në këtë pikë nuk ndalët.

Veshja e radhës ka habitur ndjekësit e shumtë, e për këtë flet vet fotografia që do të shihni në vazhdim.