Shpallje

Majk del nga vetja e tij prej reperi kur takon Roanin. Ai duket që është ilaç për të, por edhe i vogli i tij gëzohet kur e sheh babain, pasi Majku bëhet shumë ‘funny’ me të.

Të dy janë takuar dhe kjo fotografi tregon më së miri se si kalojnë babë e bir, përcjell ORAinfo.

Kaq të ngjashëm janë mes vete dhe Roani e vërteton edhe njëherë se është kopja e Majkut.

Për më shumë shikoni fotografinë.