Shpallje

Safete Mustafa është prej këngëtareve më të famshme në skenën e muzikës popullore. Ajo bashkë me motrën e saj sollën shumë hite për fansat e tyre përgjatë këtyre viteve sa janë aktive.

Të dyja admirohen nga kolegët e tyre për shkak të talentit që kanë dhe ruajtjen e këngës shqipe, përcjell ORAinfo.

Sabri Fejzullahu është njëri prej fansave të këngës së tyre dhe anasjelltas. Safetja e quan legjendë kolegun e saj, me të cilin shpesh edhe i ndajnë mabinetët e punës.

Safetja si asnjëherë më parë ka provokuar me gjoksin hapur dhe në këtë foto me Sabriun vërehet më së shumti.

Të afruar të dy për të shkrepur një fotografi, këngëtari është gjendur në një situatë të siktletshme nga kolegia e tij.