Shpallje

Janë dy motrat që i dojnë publiku. Teuta me aktrim dhe Bubulina me muzikë bënë bujë në publik qysh në paraqitjet e para të tyre.

Derisa Teuta ende është aktive në skenën e teatrit, Bubulina ka lënë muzikën duke zgjedhur tjetër profesion, përcjell ORAinfo.

Të dy motrat janë bërë nëna dhe bashkëshorte, të cilat këto dy role i kanë vënë në primare duke u treguara shumë të përkushtuara ndaj familjeve të tyre.

Dy familjet e vogla shpesh edhe bëhen bashkë për të kaluar kohën e lirë. Burrat e tyre tanimë janë miqësuar dhe i shoqërojnë gratë e tyre.

Por ajo që shihet në fotografi, është burri i pashëm i Bubulinës që ia ‘deklason’ edhe Adonisin Teutës.

Për më shumë shikoni mashkullin e Bubulina Krasniqit!