Genta ishte e dashuruar kokë e këmbë në Milotin dhe këtë nuk nguronte ta tregonte edhe para botës.

Këngëtarja ishte në lidhje me të në kohën kur po ngjitej në skenë dhe kur filloi të bëhej e njohur për publikun, përcjell ORAinfo.

Miloti i qëndroi pranë në këto ditë sfiduese Gentës, por lidhja e tyre përfundoi dhe Genta nuk foli asnjëherë për këtë temë.

Dy të rinj që e donin njëri-tjetrin, e tregojnë ende këto fotogtrafi dashurinë që kishin Miloti dhe Genta.

Një fustan ngjyrë ‘pink’ vishte Genta kur dilte me Milotin të cilin e ‘shkrinte’ të tërin.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz