Shpallje

Për të gjitha ato femra që kanë probleme me lëkurën, ka një zgjidhje dhe zgjidhja gjendet te ushqimi.

Nëse doni të shpëtoni nga puçrrat, duhet të dini se kush janë ushqimet që i shkaktojnë ato.

Më poshtë zbuloni se cilat ushqime duhet të eliminoni për një fytyrë të pastër.

Ëmbëlsirat – Puçrrat krijohen kur poret prodhojnë më shumë yndyrë sesa duhet. Kjo ndodh për shkak se disa ushqime nxisin këtë tejprodhim yndyre. Ëmbëlsirat dhe gjithçka që kthehet në sheqer pasi konsumohet janë ushqime që nxisin prodhimin e tepërt të yndyrës

Fast Food – Kanë shumë yndyrë që do të ndikojë për keq në lëkurën e fytyrës

Bulmeti – Ushqim që shkakton puçrra është edhe bulmeti. Përmban hormone natyrore që kur konsumohen rrisin prodhimin e yndyrës nga lëkura.