Shpallje

Për një kohë sikur u harrua, nuk po përmendej e nuk po përflitej. Askush nuk po e thoshte asnjë fjalë për Brikenën, ani pse ajo përditë ishte në ekran, duke realizuar programin e mëngjesit në “RTK”.

Brikena morri shumë famë e vëmendje edhe derisa këndonte, pasi këngët e klipet e saj ishin mjaftë të bukura e moderne. Tani, bukuroshja e ekranit po përflitet më shumë për linjat dhe asetet e saj të bollshme.

Komentohet si “bomba e mëngjesit” në “RTK”, pasi ajo e udhëheq emisionin e mëngjesit. E, Brikena kujdeset mjaftë për pamjen e jashtme. Bënë edhe maska të ndryshme për ta ruajtur freskinë, shkruan “Kosovarja”.

Ama, me maskë duket pak frikësuese. Apo?